Traduceri autorizate - Consultia Grup

Suport clienti: +40 (0) 21 310 30 13

 

traduceri, apostile

 

Sediile
Consultia Grup
in Romania

Sediile Consultia Grup in Romania
Coordonate de contact

Noutati Consultia Grup

Descarca GRATUIT un wallpaper ce iti va inveseli chipul..

Abonare newsletter

Ai nevoie de
traduceri autorizate?
Alege o solutie profesionala,
rapida si eficienta.
Solicita GRATUIT
o estimare rapida de pret.

Viziteaza acum www.traduceri.biz

 

Stim ca doriti sa lucrati cu profesionisti in traduceri, cu oameni experimentati, competenti si de incredere!
O echipa de traducatori specializati pentru diverse domenii asigura acuratetea traducerilor dvs.
Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important.


home / traduceri autorizate

Traduceri autorizate - aproape de tine.

Consultia Grup va ofera servicii de traducere si interpretariat la nivel national. Va stam la dispozitie pentru a executa traduceri autorizate, legalizate notarial sau supralegalizate cu Apostila Conventiei de la Haga, prin reprezentantii nostri, in 19 sedii din Romania.

Consultia Grup va ofera traduceri autorizate in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Realizam traduceri atat pentru persoane fizice (traduceri autorizate de acte personale sau oficiale), cat si pentru persoane juridice, in diverse domenii (traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri specializate IT&C etc.).

Viziteaza acum www.traduceri.biz

O echipa de traducatori de inalta competenta, autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, oameni exigenti, talentati si dedicati activitatii pe care o desfasoara, asigura pentru dumneavoastra calitatea si acuratetea oricarei traduceri.

Consultia Grup este una dintre firmele romanesti de prestigiu, recunoscuta pentru profesionalismul in traduceri.

Intretinem parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazandu-ne pe o filozofie simpla si clara: "Un client multumit - cea mai buna reclama!"

Prin serviciile de interpretariat va punem la dispozitie interpreti experimentati de traducere simultana si consecutiva  pentru diferite evenimente: conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, negocieri, licitatii sau conferinte de presa. Pentru a onora cerintele dumneavoastra, delegam interpreti calificati si cu o experienta bogata in domeniul de interpretariat si traducere, ce realizeaza traduceri in timp real, cunoscand terminologii specifice din diferite domenii. Interpretariatul simultan necesita aptitudini deosebite, interpretii realizeaza traduceri in timp real si se obliga sa gaseasca solutii corecte de prima data.
afla mai mult

 

top pagina