Infiintare firma - infiintare srl - Consultia Grup

Suport clienti: +40 (0) 21 310 30 13

 

traduceri, apostile

 

Sediile
Consultia Grup
in Romania

Sediile Consultia Grup in Romania
Coordonate de contact

Noutati Consultia Grup

Descarca GRATUIT un wallpaper ce iti va inveseli chipul..

Abonare newsletter

Importante
pentru infiintare firma !

Studentii beneficiaza de reduceri la infiintare firma.

afla mai mult

 

In cazul in care preconizati sa aveti
o cifra de afaceri mai mica sau egala cu plafonul de 2 miliarde lei este iindicat sa optati pentru o societate comerciala neplatitoare de TVA.
Daca aceasta suma este depasita firma va deveni platitoare de TVA.

Contul in banca trebuie deschis in termen de 15 zile de la data inregistrarii firmei. In caz contrar banca isi rezerva dreptul de a va solicita un nou certificat constatator.

 

Viziteaza acum www.infiintarifirme.roprima pagina / servicii infiintare firma

Servicii profesionale de infiintare firma

Primul pas in dezvoltarea unei afaceri
este procesul de infiintare firma.

Pentru a avea o afacere de succes, trebuie ca inca de la inceput sa se asigure toate conditiile legale pentru a o extinde si dezvolta.

 

Consultia Grup va ofera
un website dedicat serviciului de infiintare firma:
www.infiintarifirme.ro

Prin acest website ne-am propus sa facem putina lumina in domeniul infiintari firme. Puteti afla care sunt principalele etape constituire societate comerciala, acte necesare infiintare firma si avantajele de care puteti dispune alegand oferta noastra de servicii.

In webiste-ul www.infiintarifirme.ro este abordat subiectul infiintare firma nu doar din perspectiva unor consultanti cu studii juridice si financiar-contabile ci si a unor oameni de afaceri care gestioneaza mai multe tipuri de business si care cunosc foarte bine detaliile infiintarii si functionarii unei societati comerciale.
Va oferim solutii sigure si eficiente pentru infiintare firma, specifice domeniului de activitate ales.
afla mai mult

O echipa de profesionisti formata din oameni de afaceri cu experienta si consultanti specializati in domeniile legislativ si financiar-contabil va ofera servicii profesionale de infiintare firma.

Exista multe detalii birocratice referitor la procesul de infiintare firma, astfel aspectele financiare si legislative trebuie sa fie analizate cu grija inca de la inceput pentru a nu avea repercursiuni ulterior in desfasurarea obiectelor de activitate ale societatii.

Echipa Consultia Grup iti ofera posibilitatea de a porni afacerea ta intr-un mod corect, profesionist. Iti asiguram majoritatea procedurilor pentru procesul de infiintare firma in cel mai scurt termen posibil si la cele mai mici preturi.
afla mai mult

Rapid si eficient oferim servicii de infiintare firma in termene reduse si la preturi corecte! Conteaza pe noi!

 

top pagina