Consultia Grup

Suport clienti: +40 (0) 21 310 30 13

 

traduceri, apostile

 

Sediile
Consultia Grup
in Romania

Sediile Consultia Grup in Romania
Coordonate de contact

Noutati Consultia Grup

Descarca GRATUIT un wallpaper ce iti va inveseli chipul..

Abonare newsletter

Solutiile web - surse de profit

Transforma ideile tale in profit!
Pentru cei ce inca nu cunosc foarte bine mediul interactiv oferit de internet, consideram necesar sa precizam ca solutiile web sunt surse reale de profit, rezultatele obtinute cu un website bine construit uneori depasind imaginatia. Internetul este extrem de propice comunicarii mesajelor publicitare care, daca au un "background" strategic coerent, atrag rezultate deosebite, indiferent de domeniul in care se dezvolta.
Contacteaza-ne acum


Creativitate nativa, profesionalism sustinut

Creativia™ este o agentie de creatie specializata in web design, identitate de companie si comunicare de brand. Filozofia noastra are ca baza imbinarea creativitatii native cu o permanenta imbunatatire a propriului "know-how", cu un efort sustinut pentru perfectionare.

Crearea de pagini web reprezinta in momentul actual o tentatie si totodata o responsabilitate pentru cei ce o trateaza ca atare. Secretul construirii unui website de calitate consta in armonizarea aspectului creat de designeri cu eficienta solutiilor comerciale. In cazul nostru, acestea sunt sustinute de catre oameni de afaceri experimentati ce sunt parte integranta din echipa Creativia™ si dezvolta activitati atat pe internet cat si "offline".

Comunicarea de brand online si optimizarea SEO

Prezenta pe web presupune reguli de marketing si ordine in comunicarea informatiilor ca si comunicarea de brand "offline". Echipa Creativia™ are atat experienta tehnica de realizare pagini web, cat si o deosebita experienta in afaceri. Astfel, identificam intr-un timp foarte scurt solutiile cele mai potrivite asigurand reusita clientilor nostri.

Succesul unui website depinde in mare masura de strategia care sta la baza construirii acestuia. Beneficiile clientului apar din momentul in care website-ul atrage zilnic un numar de vizitatori unici - potentiali clienti. Realizand un ”trafic targetat” alcatuit din publicul dumneavoastra tinta (targetul de piata), site-ul devine un instrument comercial ce genereaza profit. In acest sens, optimizarea pentru motoarele de cautare, in special Google, reprezinta un element fundamental in dezvoltarea unui website. Vizitatorii site-ului dumneavoastra vor fi persoane cu adevarat interesate de tipul de servicii sau produse pe care le oferiti si nu utilizatori de internet ce au accesat site-ul dintr-o intamplare.
Contacteaza-ne acum

top pagina